Seinäkaakeliliima 18kg

24.95 

Onko aikaa laittaa uudet raikkaat kaakelit tai kaunis mosaiikki kuvio? Mitä ikinä valitsetkaan, laatat ovat helppoja kiinnittää. Laatua ja luotettavutta saat Megaronin tuotteilla.

Megaron F 150 on moderni valmiiksi sekoitettu kaakeliliima, joka on tarkoitettu keraamisten laattojen asennukseen kuiviin tiloihin sisällä ja ulkona. Liimaa voidaan laittaa niin lastulevylle, kipsilevyille kuin emali pinnoille.

Ominaisuudet

Valmiiksi sekoitettu, elastinen ja kylmää kestävä kaakeliliima. Liima kovettuu kun vesi haihtuu ja se levitetään suoraan purkista. Älä käytä liimaa paikoissa jotka ovat jatkuvasti altistuneita vedelle tai esimerkiksi lumelle, kuten uima-altaat, terassit ja parvekkeet. Liima avattuna, kun se on suojattu kosteudelta. HUOM! Valmissekoite fix ei sovellu käytettäväksi lattioihin!

Tee näin

Alusta pitää olla tasainen, kuiva ja puhdas. Pyyhi pois kaikki irtonainen lika sekö pöly ja levitä sen jälkeen primeria. Laattoja ei tarvitse lioittaa ennen asentamista. Kun alusta on valmis, levitä hammaslastalla max 10mm paksuinen kerros. Lisää päälle ohut kerros ? menekki max 5kg/m2- muutoin kovettumisaika pitenee.Liimaa voidaan käyttää alustan tasoittamiseen, tosin maksimi kerrospaksuus on 10mm. Kuivumisaika vähintään 12 tuntia. Saumaus voidaan tehdä 48 tunnin jälkeen.

Tiedot

Tuote täyttää eurooppalaisen EN 12004:2007+A1:2012 standardin vaatimukset.

Luokka: D1TE
Palovastus: F
Menekki levittäessä
– 4 mm hammaslastalla = noin 1,8 kg/ m²
– 6 mm hammaslastalla = noin 2,7 kg/ m²
– 8 mm hammaslastalla = noin 3,6 kg/ m²
– 10 mm hammaslastalla = noin 4,4 kg/ m²
Työskentelylämpötila: Vähintään 5 °C
Säilytys- ja kuljetuslämpötila: 0°C ? 40 °C
Takuu-aika: 24 kuukautta valmistuspäivämäärästä.

Ostaa Byggmax

tuotetunnus (SKU) variant_18097_fi-fi_finland Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Seinäkaakeliliima 18kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *