MDF Seinäpaneeli Helmi 6x620x2390 Puuvilla

22.15 

Tämä paneeli on tyylikäs ja helppo asentaa. Siveltimen vedot erottuvat selkeästi sen kauniissa pintarakenteessa.

Paneeli asennetaan suoraan koolauspuihin tai olemassa olevaan seinään, ja näin näyttävä lopputulos saadaan aikaan nopeasti. MDF-levyt liikkuvat erittäin vähän eivätkä halkeile saumoista, ja ne asennetaan piilokiinnityksellä. Niissä ei ole myöskään maalattavia/tasoitettavia oksakohtia.

Ennen asennusta

Ennen levyjen asennusta on tärkeää varmistaa, että huoneen suhteellinen ilmankosteus on 35?65 %. Jos ilmankosteus on liian korkea tai alhainen, levyt voivat kutistua tai turvota. Ennen asennusta levyjen on myös annettava sopeutua asennushuoneessa vähintään 48 tunnin ajan. Muista, että levyjä ei ole tarkoitettu märkätiloihin eikä niitä saa asentaa yli 10 metrin pituiseen huoneeseen ilman liikuntasaumaa. Alustan on oltava kuiva ja tukeva.

Asennus

Jätä enimmillään 15?20 mm:n rako kattoon ja lattiaan. Aloita asentamalla yksi levy nurkkaan; tarkista vesivaa?alla. Nosta levyt noin 1 cm:n korkeudelle lattiasta. Naulaa levyt sitten lattian ja katon suuntaisesti. Naulanreiät jäävät listojen alle, ja kiinnitys tapahtuu levyjen ruoteesta. Käytä 20?25 cm:n naulaväliä. Saumaa sitten nurkka päällemaalattavalla akryylimassalla.

Maalaus

Jos haluat maalata levyt, suosittelemme kahta maalauskertaa vesiohenteisella akryylimaalilla. Varmista, että kaikki irtopöly puhdistetaan levyistä ennen maalausta.

Ostaa Byggmax

tuotetunnus (SKU) variant_1023_fi-fi_finland Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “MDF Seinäpaneeli Helmi 6x620x2390 Puuvilla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *