28x110 terassilauta ur. ruskea

1.79 

Ruskeaksi kyllästettyjä lautoja 28 x 110 käytetään terassin rakentamiseen. Lautojen luokitus on NTR AB, ja ne ovat erittäin laadukkaita. Laudoissa on uritettu ja sileä puoli. Terassista tulee paitsi kaunis, myös vähemmän liukas, kun uritettu puoli asennetaan ylöspäin. Klassinen vaikutelma puolestaan syntyy, kun sileä puoli asennetaan ylöspäin. Kaikki neljä sivua on höylätty ja niissä on pyöristetyt reunat. Ruskeat terassilaudat tekevät omasta terassistasi ainutlaatuisen. Ruskea kyllästys ja urat luovat ylellistä tunnelmaa. Muista huolehtia myös lautojen säännöllisestä öljyämisestä, niin ne säilyvät pitkään hyvännäköisinä.

Palkkien välinen suurin mahdollinen mitta keskeltä keskelle on 600 mm. Terassilautojen paksuus on 28 mm, minkä ansiosta lattiasta tulee vakaa myös tällä mitoituksella.

Terassilautojen kiinnitysruuvien tulee olla vähintään 55 mm pitkiä.Kiinnitä jokainen lauta palkkiin kahdella ruuvilla. Päiden liitoksissa voit esiporata reiät halkeilun välttämiseksi.

Myrkyllistä

Vaikka painekyllästetty puu voi joskus olla kosteaa, kaikki metallit ja kemikaalit ovat imeytyneet siihen ennen kuin se lähtee tehtaalta. Tavallisesti ihokontakti tai eläinten puutavaran nuoleminen eivät aiheuta ongelmia.

Valvonta

NTR-luokituksen saaneita laitoksia tarkastavat seuraavat tahot:
Pohjoismainen puunsuojaneuvosto (Nordiska Träskyddsrådet, NTR)
Myöntää tuotteiden teholle hyväksynnän.
Ruotsin kemikaalientarkastuslaitos (Kemikalieinspektionen, KEMI)
Rekisteröi ja hyväksyy tuotteiden tehon ympäristön näkökulmasta.
Ruotsin testaus- ja tutkimuslaitos (Sveriges Provnings- och forskningsinstitut, SP)
Tarkastaa kyllästyksen ja kyllästetyn puun tehon.

Ostaa Byggmax

tuotetunnus (SKU) variant_08728111_fi-fi_finland Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “28×110 terassilauta ur. ruskea”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *