20x120 ulkoverhouspan. pohjam.

1.09 

Varmista aina, että paneelien takana on riittävä ilmanvaihto! Tuulensuojaa rakenteet tuulensuojalevyllä tai -paperilla. 20×120 mm.

Kiinnittäminen

Tavallisimmin käytetään kuumasinkittyjä lankanauloja, koko 75 x 2,8mm. Kiinnitykseen voidaan käyttää myös ruostumatonta yleisruuvia, koko 4,2 x 55mm. Ruuvin ruosteensuojaus toimii erinomaisesti käytettäessä käsittelemätöntä puuta.

Pintakäsittely

Byggmaxin pohjamaalattu ulkopaneeli maalataan sisätiloissa, valvotussa ympäristössä heti puun sahauksen jälkeen. Näin maalaaminen tapahtuu juuri oikeaan aikaan, kun värinimeytyminen puuhun on optimaalinen, ja tuloksena saadaan erittäin hyvä värinkestävyys. Tutkimustulokset ovat osoittaneet, että lopullinen ulkomaali kestää tällätavoin maalatussa ulkoverhouksessa lähes kaksi kertaa tavallista pidempään.

Valmiiksi pohjamaalattu paneeli on tuote, joka antaa lopulliselle kuluttajalle monia etuja, esimerkiksi tämän tuotteen avulla voidaan minimoida sitä, että puun kuiviessa ja vetäytyessä kasaan näkyisi maalipinnan koloista puuta. Paneeli ei myöskään tarvitse minkäänlaisia esivalmisteluja, vaan se voidaan asentaa paikoilleen säästä ja vuodenajasta riippumatta, eikä lopulta tarvitse kuin odottaa sopivaa säätä rakennuksen maalaamiseen.

Ostaa Byggmax

tuotetunnus (SKU) variant_08421121_fi-fi_finland Osasto:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “20×120 ulkoverhouspan. pohjam.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *